ASIANAJOTOIMISTO LEHTI OY

MIKKO LEHTI

ASIANAJA LAHTI

ASIANAJAJASI LAHDESSA - ASIANAJOTOIMISTO LEHTI OY

Erityisalaamme on rikosoikeus, kiinteistöriidat ja perheoikeudelliset asiat. 

 

Asianajaja Lahti

Palvelut yksityishenkilöille

Hoidamme yksityishenkilöiden rikos-, riita- ja perheoikeudelliset asiat. Erityisalaamme on rikosoikeus, jossa palvelemme niin rikosten asianomistajia kuin vastaajiakin kaikilla rikosoikeuden osa-alueilla. Siviilioikeuden puolella hoidamme ammattitaidolla erilaiset riita-asioiden oikeudenkäynnit kiinteistöriidoista saatavien perintään, sekä erilaiset perheoikeudelliset asiat.

Palvelut yrityksille

PK-yrityksiä palvelemme erilaisissa sopimusoikeudellisissa kysymyksissä, riita-asioissa niin tuomioistuimissa kuin niiden ulkopuolella, vahingonkorvausasioissa sekä saatavien perinnässä.

Asianajaja Lahti

Asianajotoimisto Lehti Oy, Hinnoittelu

Tarjoamme ilmaisen enintään 30 minuuttia kestävän alkuneuvottelun. Jatkohinnoittelu on aikaperusteinen tai asiaperusteinen.

Selvitämme aina yksityishenkilöiden mahdollisuuden saada oikeusapulain mukaista oikeusapua, jolloin palkkiomme kustannettaisiin kokonaan tai osittain valtion varoista. Selvitämme myös onko asiakkaallamme oikeusturvavakuutusta joka kattaisi avustamisesta syntyneet kulut ainakin osittain.

Palkkiomme perustuu tuntiveloitukseen jonka suuruus vaihtelee 186-272,80 euron (sis. alv 24%) välillä toimeksiannon laadusta ja laajuudesta riippuen. Erilaisten asiakirjojen ja sopimusten laadinnasta on mahdollista sopia kiinteä veloitus joka on tällöin vähintään 372 euroa (sis. alv 24%).

Ota yhteyttä!